Történetünk

F & H Solution

Vállalkozásunk alapját képezi a horgászat és a vadászat szeretete. Ezért úgy gondoltuk, hogy a megfelelő helyen segítséget nyújtunk sporttársainknak azzal, hogy lehetőséget adunk azon társaink / volt társaink részére, akik már modernebb eszközökkel rendelkeznek vagy már sajnos nem használhatják készségeiket,  a számukra szükségtelenné vált eszközöket kínáljuk kedvező áron mindenki örömére!

Vásárlás lépései:

1. A számukra szükségtelenné vált horgász – vadász cikkekről jó minőségű fotókat kérünk  készíteni szíveskedjenek, amiket az alábbi e-mail címre elküldeni szükséges: fandh.solution@gmail.com Kérem, hogy az esetleges sérülésekről külön fotót legyenek szívesek készíteni az esetleges félreértések elkerülése végett! Több cikk esetén természetesen több fotót kérünk, jól elkülöníthető elnevezéssel/márka/típus! 

2. A beérkezett elektronikus leveleket és csatolt fotókat ezt követően értékeljük és árajánlatot küldünk válaszban.

3. A közösen kiegyezett vételár esetén a honlapon található „ingó adásvételi szerződést” 3 példányban kinyomtatni szükséges, kitölteni a megfelelő adatokkal, cikkek pontos leírásával és a kiegyezett vételárral – aláírás két tanú jelenlétében szükséges. Ezt követően a közösen kialkudott vételárat a visszaküldött e-mail-ben csatolt szerződésben található bankszámlára átutalásra kerül.

4. A terméke(ke)t ezt követően csomagolni és postán kérem elküldeni az alábbi címre:

4400, Nyíregyháza Lobogó u. 7. II/11. 

5. A postadíját vásárlás esetén utánvét fizetjük!

Értékesítés lépései:

1. A Facebook oldalunkon vagy a honlapunkon kiválasztott terméket az adott kóddal ellátva a „Kapcsolat”-nál található e-mail-ben  részünkre eljuttatni szükséges és egyidejűleg a vételárat a számlaszámunkra átutalni szíveskedjen.

2. A vételár beérkezését követően a terméket honlapunkról eltávolítjuk és számlával mellékelten postázásra adjuk.

3. A postai szállítás díját kedvezően előre a vételár utalásával egyidejűleg vagy utánvétellel fizeti meg a vásárló.

Természetesen felmerülő kérdése esetén bármikor állunk rendelkezésre a „Kapcsolatok” menüben található elérhetőségeken.